Selecteer een pagina

DIENSTEN

AVESTA Tax & Finance B.V. levert diensten op diverse gebieden van de financiële en fiscale dienstverlening. Wij onderscheiden ons door een proactieve houding in combinatie met een acceptabele prijs.

A tot Z pakketten

Meer informatie

Loonadministratie

Meer informatie

Jaarcijfers en aangiften

Meer informatie

Almere:

Almere, een stad in de gemeente Flevoland met meer dan 200.000 gevestigde inwoners, is een stad met relatief jonge inwoners waarbij er weinig sprake is van vergrijzing en waar continue gewerkt wordt aan het verbeteren van de bereikbaarheid van de stad en het wegennet.

Net als Amersfoort is Almere één van de snelstgroeiende steden buiten de Randstad en met relatief veel jonge mensen (vergeleken met de G4 en andere steden), is er dan ook veel aanbod op de arbeidsmarkt en kunnen bedrijven relatief jongere werknemers werven. https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/10/almere-snelste-groeier-qua-economie-werk-en-inwoners

Omdat er voor sommigen lastige kwesties voortkomen bij het werven van nieuwe medewerkers, biedt Avesta Tax & Finance de mogelijkheid om uw salarisadministratie over te dragen aan ons. Wij regelen dan alle zaken rondom uw werknemers en brengen ook advies uit wat het best is voor u en uw onderneming.

Van a tot z

Financiële Administratie van A tot Z

Met het starten en runnen van uw onderneming kunt u tegen allerlei vragenstukken aanlopen. Regels, Belastingen, BTW, opdrachten aangaan, contracten etc. AVESTA biedt u op diverse gebieden fiscaal- en juridisch advies zodat u achteraf niet met grote verrassingen komt te staan.

Wij begeleiden u in een duidelijke taal en nemen uw zorgen graag uit handen, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen en groeien. Zo kunnen wij uw complete boekhouding uitvoeren voor een vast bedrag per maand

Salaris

Salarisadministratie

Het uit handen nemen van alle administratieve taken die komen kijken bij het in loondienst nemen van mensen en dit kan al v.a. €9,- per medewerker per maand.

U wilt een arbeidsovereenkomst opstellen of wenst advies te ontvangen voor het aannemen en ontslaan van een medewerker, wij denken graag voor u mee voor een gedegen advies. Óók bij arbeidsconflicten kunnen wij optreden als mediator of u bijstaan met juridisch advies. Voor meer informatie verwijzen wij u naar pagina loonadministratie.

Advies

Fiscaal- en juridisch advies

Van het doen van alle soorten aangiften, tot en met, het geven van op uw situatie toegesneden belastingadvies. We think out of the box en speak your language!

Advies

Bedrijfsadvies

Als kleine ondernemer sta je overal alleen voor, dan is het handig om te kunnen beschikken over een adviseur die je optimaal kan begeleiden met de groei van je onderneming. AVESTA beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om samen met u, een groei te kunnen realiseren.

Online

Online boekhouding

Uw voert uw boekhouding zelf uit of heeft een eigen boekhouder. U wilt meer zekerheid over de kwaliteit van uw administratie, zoekt een sparringpartner of besteed de fiscale aangiften graag uit aan een betrouwbare partij? Dan bent u bij AVESTA op het goede adres. Onze klanten werken met

 • iMuis;
 • e-boekhouden;
 • Exactonline;
 • Twienfield;
 • Afas Smallbusiness.
Een kleine opsomming van onze dagelijkse werkzaamheden:

 • Opzetten van een goede en effectieve administratie;
 • Volledig uitvoeren van uw interne administratie;
 • Opstellen van jaarstukken en deponeren hiervan bij de Kamer van Koophandel;
 • Opstellen van Fiscale aangiften (Inkomstenbelasting, Loonbelasting, BTW, VPB);
 • Opstellen van Bezwaarschriften;
 • Advisering bij opstarten en staken van een onderneming;
 • Fiscaal advies en begeleiding omtrent rechtsvormwijziging;
 • Belastingadvies;
 • Bedrijfseconomisch advies, opstellen van KPI’s en prognoses.
 • Begeleiding bij een boekenonderzoek of aanvragen van een financiering.

Contact ons

Neem gerust contact met ons op voor het uitbesteden van uw administratie, belasting- en bedrijfsadvies of afgeven van een verklaring.

info@avestafinance.nl

033 - 204 87 02

Spacelab 47, 3824 MR, AMERSFOORT

Maandag t/m Vrijdag : 8:00 tot 18:00

2 + 15 =